Ferhat Göçer, Nevşehir’de Yusuf Dikeç Pozu Verdi

Nevşehir'de düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, dinleyicilerle birlikte Yusuf Dikeç selamı verdi.

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Nevşehir’de muhteşem bir konser verdi. Etkinlikte, yaklaşık 70 bin kişi Ferhat Göçer’in performansına büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Konser sırasında Göçer, Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi başarıyla temsil eden sporculara teşekkür etmek amacıyla izleyicilere, “Yusuf Dikeç’e selam duralım mı?” şeklinde çağrıda bulundu. Göçer’in bu önerisi, Nevşehirliler tarafından büyük bir alkışla karşılandı. Kalabalık, milli atıcı Yusuf Dikeç’in dünya çapında tanınan pozu eşliğinde unutulmaz bir fotoğraf kareleri oluşturdu.

Ferhat Göçer, sadece en sevilen şarkılarını seslendirmekle kalmayıp, Nevşehir’in kültürel zenginliklerine de dikkat çekti. Konser sırasında Nevşehirli ozan Refik Başaran ve üstat Şekip Ayhan Özışık’ı da anarak, Refik Başaran’ın ünlü “Şen Ola Ürgüp Dumanın Tütmez” türküsüne 70 bin kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Exit mobile version