Forum Çocuk Kulübü Etkinlikleri Bugün Başlıyor

Nevşehir’deki Forum Kapadokya, 5-12 yaş arasındaki çocuklar için çeşitli eğlenceli ve eğitici atölye etkinlikleri düzenliyor.

Forum Kapadokya, 20 Ekim’de başlayacak olan Çocuk Kulübü etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı. Eğlenceli ve eğitici atölyelerin yer alacağı kulübe, 5-12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Etkinliklerin her seansı 25 katılımcıyla sınırlı.

Kulüp, ilk olarak 20 Ekim’de düzenlenecek olan “Renkli Maske Atölyesi” ile kapılarını açacak. Ücretsiz olarak sunulan bu etkinliğin ardından, 27 Ekim’de “Türk Bayrağı Atölyesi” ve “Kapadokyalı Kaşifler Cumhuriyet Bayramı Müzikali” gerçekleşecek. 3 Kasım’da ebeveynler ve çocuklar için “İletişimde Oyunun Rolü” konulu bir söyleşi düzenlenecek. 17 Kasım’da “Patlayan Yanardağ” temalı Bilim Atölyesi ile devam edecek etkinlikler, 22 Aralık’ta “Takı Tasarım Atölyesi” ve 29 Aralık’ta “Yapboz Atölyesi” ile sona erecek.

Katılımcılar, Forum Kapadokya Mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan QR kodunu taratarak ücretsiz bir şekilde indirebilir.

Exit mobile version