Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Rakipleri Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Türk temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin play-off turundaki rakipleri netlik kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu eşleşmeleri İsviçre’nin Nyon şehrinde yapılan kura çekimiyle belli oldu. Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bu turdaki rakipleri de netleşti. Sarı-kırmızılı Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımıyla karşılaşacak. Sarı-lacivertli Fenerbahçe ise ilk olarak Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek. Lille’i geçmeleri durumunda ise Fenerbahçe’nin rakibi, Slavia Prag ile Union SG arasında oynanacak eşleşmenin galibi olacak.

Galatasaray, play-off aşamasına bu turdan itibaren katılarak, Young Boys ile iki maçlık bir seri oynayacak. Maçların ilki 20-21 Ağustos tarihlerinde, rövanş ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Fenerbahçe’nin ise play-off yolunda önce Lille ile mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, 3. eleme turunun ilk maçını 6-7 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak, rövanş maçını ise 13 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleştirecek. Lille’i geçmeleri durumunda, Fenerbahçe’nin play-off turundaki rakibi Slavia Prag ile Union SG arasındaki karşılaşmanın kazananı olacak.

Play-off turundaki diğer eşleşmeler şu şekilde:

Exit mobile version