Genç Girişimciler Kurulu, Başkan Arı’yı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, NTSO Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırlayarak, genç girişimcilerin şehir ekonomisine katkıları hakkında bilgi aldı ve onlara destek sözü verdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Arı, NTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve beraberindeki genç iş insanlarını ağırladı. Kurul üyeleri, Arı’yı yeni görevi nedeniyle tebrik ederek, başarılar diledi ve kurulun yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi sundu.

Başkan Rasim Arı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehirli genç girişimcilere teşekkür etti. Genç iş insanları ile bir süre sohbet eden Arı, şehirlerinin geleceğini şekillendiren genç girişimcileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Şehirdeki potansiyelin büyük olduğunu ve geleceğe olan inançlarının yeniden teyit edildiğini ifade eden Arı, genç girişimcilerin enerjisi ve yenilikçi fikirlerinin şehir ekonomisi ve sosyal yapısını güçlendirdiğini vurguladı.

Başkan Arı, “Hepiniz, farklı alanlarda yaratıcı çözümler üreterek iş dünyasında ve toplumda olumlu değişimlere imza atıyorsunuz. Bu cesur adımlarınız, şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. Başarılarınız, şehrimizin başarısının bir parçasıdır. Ortak hedeflerimize ulaşmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve sizlere gereken desteği vermeyi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version