Gönüllü Gençlik Liderliği Başvuruları Başladı

81 ildeki gençlik merkezleri ve üniversite genç ofislerinde görev alacak 2 bin 462 Gönüllü Gençlik Lideri için başvurular 21 Ekim'e kadar devam ediyor.

81 ilde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezleri ve üniversite genç ofislerinde görev alacak Gönüllü Gençlik Liderleri için başvuru süreci başladı. Başvurular, 21 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Gönüllü Gençlik Liderliği Programı, gençlerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkıda bulunmayı ve gönüllülük faaliyetlerine katılımı artırmayı amaçlıyor. Program kapsamında, gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayacak 2 bin 462 Gönüllü Gençlik Lideri görevlendirilecek.

Programa, üniversitelerde ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören, gençlik merkezlerine en az altı aylık üyeliği bulunan öğrenciler başvurabilecek. Başvurular, genclikhizmetleri.gov.tr adresi üzerinden kabul edilecek.

Gönüllü Gençlik Liderleri, gençlik merkezlerinde ve üniversitelerde yürütülen projelerde aktif rol alarak gençlerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeye katkıda bulunacak.

Exit mobile version