Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi Başvuruları İçin Son Günler

Gönüllü Kamp Liderliği eğitimi için başvurular bitiyor. Gençler, liderlik becerilerini geliştirmek ve kamp deneyimi kazanmak için 8 Eylül’e kadar başvurabilirler.

Gençlik Kampları tarafından düzenlenen Gönüllü Kamp Liderliği eğitimi için başvurular başladı. 20 yılı aşkın bir süredir gençlere dayanışma bilincini aşılamak ve temel yaşam becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli aktiviteler, eğitimler ve geziler sunan kamplar, bu yıl da 6 gün süren eşsiz bir deneyim vaat ediyor.

Kamp aktiviteleri, her gencin ihtiyacına uygun olarak deneyimli kamp liderleri tarafından hazırlanıyor ve zenginleştiriliyor. Kamp liderleri, kamp alanlarında katılımcıların organizasyonunu sağlarken, program takibi, güvenlik, aktiviteler, eğitimler ve etkinliklerde aktif rol alıyor.

Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Başvuru süreci oldukça basit. Adaylar, e-devlet şifresiyle giriş yaptıktan sonra açılan başvuru formunu doldurarak kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Başvurular, müzik, el sanatları, tiyatro-drama, halkoyunları, akıl zeka oyunları, okçuluk, oryantiring ve rekreasyon gibi alanlarda belgesi olan kişilere öncelik tanıyacak. Bu belgelerin taranmış kopyalarının veya fotoğraflarının başvuru formuna eklenmesi gerekiyor.

Eğitimler, 30 Eylül – 27 Ekim 2024 tarihleri arasında Antalya Alaâddin Keykubat Gençlik Kampı’nda dört dönem halinde, beşer günlük sürelerle gerçekleştirilecek. Eğitime hak kazanan adaylar, başvuru sonuçlarını Eylül ayında web sitesi ve sosyal medya platformlarından takip edebilecekler. Ayrıca kendilerine elektronik posta yoluyla bilgilendirme yapılacak.

Başvurular için son tarih ise 8 Eylül.

Başvuru için buraya tıklayın.

Exit mobile version