Gönüllü Kamp Liderliği İçin Başvurular Açıldı

Gençlik Kampları, 20 yılı aşkın süredir gençler arasında dayanışma ve kişisel gelişim odaklı aktiviteler sunarak, katılımcılara eşsiz bir kamp deneyimi yaşatıyor.

Uzun yıllardır gençler arasında dayanışma, sosyal beceriler ve temel yaşam yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Gençlik Kampları, 6 gün boyunca çeşitli aktiviteler, eğitimler ve gezilerle dolu unutulmaz bir kamp deneyimi sunuyor.

Bu kamplarda liderlik yapmak isteyen gönüllüler için başvurular başladı. Kamp liderleri, program boyunca hem katılımcıların koordinasyonunu sağlıyor hem de eğitimler, güvenlik, etkinlik takibi ve aktivitelerin düzenlenmesinde kilit rol üstleniyor. Kamp içeriği, liderlerin katkılarıyla her katılımcının ihtiyacını karşılayacak şekilde zenginleştirilerek tasarlanıyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Gönüllü Kamp Lideri olmak isteyen adaylar, “E-devlet girişi için tıklayınız” butonuna basarak e-devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra başvuru formunu doldurarak başvurularını tamamlayabilirler. Değerlendirme sürecinde müzik, el sanatları, tiyatro-drama, halk oyunları, zeka oyunları, okçuluk, oryantiring ve rekreasyon gibi alanlarda belge sahibi olan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek. Bu belgelerin taranarak veya fotoğraflanarak başvuru formuna eklenmesi gerekmektedir.

Eğitimler, 30 Eylül – 27 Ekim 2024 tarihleri arasında Antalya Alaâddin Keykubat Gençlik Kampı’nda dört farklı dönem halinde, beşer günlük sürelerle gerçekleştirilecek. Başvurusu kabul edilen adaylar, sonuçları Eylül ayında hem web sitesi hem de sosyal medya kanallarından takip edebilecekleri gibi e-posta yoluyla da bilgilendirilecekler.

Liderlik becerilerini geliştirmek ve gençlerle dolu dolu bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler için Gönüllü Kamp Liderliği başvuruları 8 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Başvuru formuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version