Göreme’de İçme Suyu İsale Hattının 2. Etap Çalışmaları Başladı

Göreme Belediyesi, Mazı Köyü'nden başlayarak Kavak ve Uçhisar üzerinden Göreme'ye ulaşacak içme suyu isale hattının 2. etap çalışmalarına yaklaşık 10 milyon TL bütçeyle başladı.

Göreme Belediyesi, Mazı Köyü’nden başlayıp Kavak ve Uçhisar üzerinden Göreme’ye ulaşacak olan içme suyu isale hattının 2. etap çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Ömer Eren, çalışmaları yerinde inceleyerek projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımın belde için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Eren, “Beldemiz için yaklaşık 10 milyon TL değerindeki önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Altyapı ve içme suyu yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek uzun süreli su arızalarının yaşanmaması, su kaybının önlenmesi ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı suyu tüketebilmeleri için içme suyu isale hattının 2. etabına başlamış bulunuyoruz. Yaklaşık üç ay sürecek olan çalışmalarımızın ardından kasabamız için çok kıymetli bir sorunu daha çözmüş olacağız. Kasabamız için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version