Göreme’de Masal Zamanı: Ragıp Amca Çocuklarla Buluşuyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nde, masalların sevilen ismi Ragıp Bayraktar, çocuklarla bir araya geliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Nevşehir Kültür Yolu Festivali, ünlü masal anlatıcısı Ragıp Bayraktar’ı ağırlamaya hazırlanıyor. 8 Ağustos saat 14.00’te Göreme Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşecek olan “Kitabımı Yazıyorum” etkinliği, çocukları hayal dünyasında büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Masalcı Ragıp Amca olarak tanınan Bayraktar, etkinlik kapsamında yarım kalmış sonunu arayan masallar serisinden “Sırlı Susam Tanesi” masalını çocuklarla birlikte tamamlayacak. Çocukların sevgilisi masal asası “Süslü” de yer alacak.

Göreme Halk Kütüphanesi’nde çocuklarla bir araya gelecek olan Bayraktar, etkinlik boyunca çocuklara masalın büyülü dünyasını tanıtarak onların hayal gücünü canlandıracak. Ragıp Bayraktar, etkinlik sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hediyesi olan kitapları çocuklar için imzalayacak.

Bayraktar, “Göreme Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşecek bu keyifli ve eğitici etkinliğe tüm çocukları ve ailelerini bekliyoruz. Masal dolu bu özel gün için takvimlerinizi işaretlemeyi ve bize katılmayı unutmayın.” diyerek çağrıda bulundu.

Exit mobile version