Göreme’de Türkiye-Hollanda Maçı Coşkusu

Göreme Belediyesi, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak kritik maçı dev ekranda izlemek için özel bir etkinlik düzenliyor. Göreme İlkokulu bahçesinde kurulacak dev ekran sayesinde kasaba halkı, ay yıldızlı takımımıza hep birlikte destek verecek.

EURO 2024 F Grubu’ndaki son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup eden milli takımımız, son 16 turunda Avusturya’yla karşılaştı. Merih Demiral’ın attığı iki golle güçlü rakibini saf dışı bırakan A Milli Futbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, tüm Göreme halkını 06 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 22.00’de Göreme İlkokulu bahçesinde kurulacak dev ekranda milli maçı izlemeye davet etti.

Etkinlik kapsamında, saat 19.00’dan itibaren maçı izlemek için gelen misafirlere köfte-ekmek ve çeşitli ikramlar sunulacak. Bu organizasyonla hem milli takımımıza destek verilmesi hem de Göreme halkının bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirmesi amaçlanıyor.

Göreme Belediyesi’nin bu anlamlı etkinliği, kasaba halkını bir araya getirerek milli takımımızın yanında olmaya davet ediyor.

Exit mobile version