Göreme’de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Hayata Geçti

Göreme'de, kasabanın beş farklı noktasında ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunarak vatandaşlar ve turistler için dijital erişim olanaklarını genişletti.

Göreme’de vatandaşların ve turistlerin daha kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla kasabanın belirli bölgelerinde ücretsiz Wi-Fi noktaları hizmete açıldı. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve kasabayı ziyaret eden misafirlere daha konforlu bir deneyim sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Eren, “Belediye olarak, kasabamızda belirlediğimiz beş farklı noktada ücretsiz kablosuz internet hizmetini hayata geçirdik. Belediye binası önü, Terminal, Müze Caddesi, Belediye Caddesi ve Hakkı Paşa Meydanı’nda faaliyete geçen bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın cep telefon numaraları ile sisteme kayıt olup, kısa mesajla gelen şifre ile kimlik doğrulaması yapmaları yeterli olacaktır. Bu hizmeti, ilerleyen süreçte daha da genişleterek kalitemizi artırmayı planlıyoruz. Ücretsiz Wi-Fi hizmetinin Göreme’ye hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların ve turistlerin rahatlıkla kullanabileceği bu yeni hizmetle, Göreme’de dijital erişim olanakları önemli ölçüde genişletilmiş oldu.

Exit mobile version