Gülşehir’de Kayıp Olan Personel Gölbaşı’nda Bulundu

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bir hafta önce kaybolan 62 yaşındaki Raşit Kartalmış, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde sağ salim bulundu.

Gülşehir’de ikamet eden ve belediye personeli olan Raşit Kartalmış, geçtiğimiz hafta evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Üç çocuk babası Raşit Kartalmış’ın kaybolması üzerine ailesi, güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu.

Raşit Kartalmış’ın bulunmasıyla ilgili olarak Emniyet güçlerine bir vatandaşın ihbarda bulunması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda, Raşit Kartalmış’ın Gölbaşı ilçesinde olduğu belirlendi. Oğlu Şaban Kartalmış, babasının sağlığının iyi olduğunu ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği tarafından polisler tarafından misafir edilip karnının doyurulduğunu öğrendi.

Şaban Kartalmış, konuyla ilgili olarak, “Biraz önce babamın Gölbaşı’nda bulunduğu bilgisi aldım. Polisler babama çok iyi bakmışlar. Şimdi onu almak üzere yola çıkıyoruz. Babamın bulunmasında emeği geçen tüm emniyet güçlerine ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Exit mobile version