Gurbetçilerle Buluşma Programı Ertelendi

Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘Gurbetçilerle Buluşma Programı’, Kastamonu'da görev yapmakta olan Polis Memuru Ahmet Şahan’ın şehit olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan ‘Gurbetçilerle Buluşma Programı’ 2 Ağustos Cuma günü yapılması beklenirken, programın tarihi ileri bir tarihe ertelendi.

Programın ertelenmesine sebep olarak, Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Şahan’ın görevi sırasında bir şüpheli tarafından açılan ateş sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşmesi gösterildi.

Nevşehir Belediye Başkanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kapadokya Kültür Derneği ve Hollanda Nevşehirliler Vakfı iş birliğiyle düzenlenecek olan ‘Gurbetçilerle Buluşma Programı’, Kastamonu’da görev yapan hemşehrimiz Polis Memuru Ahmet Şahan’ın şehit olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı dileriz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version