Hasanlar ve Kalecik Köyleri Asfalta Kavuştu

Hacıbektaş ilçesinin Hasanlar ve Kozaklı'nın Kalecik köyleri, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarıyla daha güvenli bir ulaşıma kavuştu.

Nevşehir İl Özel İdaresi, Hacıbektaş ilçesinin Hasanlar ve Kozaklı’nın Kalecik köylerini asfalta kavuşturdu.

İl Özel İdaresi; 153 köyde su, kanalizasyon ve yol gibi çeşitli ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra mevcut arızaları gidererek yolları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Hacıbektaş ilçesinde yer alan Hasanlar ve Kalecik köyleri arasındaki toprak yol, 2024 yılı yatırım programına alınarak, kapsamlı bir yenileme sürecine girdi.

Yolun daha önce tesviye ve stabilize kaplama işlemleri gerçekleştirilmişti. Yapılan yoğun çalışmalarla 9 kilometrelik toprak yol, sathi kaplama için hazır hale getirildi. Ardından, yolun tamamı kısa sürede sathi kaplama ile kaplanarak trafiğe açıldı.

Hasanlar ve Kalecik köyü sakinleri, asfalta kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, emeği geçen yetkililere teşekkürlerini iletti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam ekiplere teşekkür ederek, “Yatırım programımıza aldığımız bu yol, vatandaşlarımızın daha güvenli seyahat etmeleri için asfaltlandı. Ekiplerimiz, kış ayları gelmeden köylerimizi birbirine bağlayan yolu asfaltlamak için yoğun çaba sarf etti. Çalışmaların ardından yol güvenli bir şekilde trafiğe açıldı. Hayırlı olsun.” dedi.

Exit mobile version