İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’dan Okul Ziyareti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu ve Alacaşar Şehit İdris Aksöz İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek eğitim faaliyetlerini inceledi ve öğretmenler ile öğrencilerle önemli konular hakkında sohbet etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulların gelişim profillerini gözlemlemek ve eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu ve Alacaşar Şehit İdris Aksöz İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sınıfları gezen Yazıcı, öğrencilerle bir araya gelerek ders içi etkinliklere katıldı. Öğrencilere kitap okumanın sosyal ve akademik hayattaki önemi hakkında bilgi veren Yazıcı, hedeflere ulaşmak için izlenmesi gereken yollar ve planlı çalışma konularında da öğrencilerle sohbet etti.

Yazıcı, öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin takibi üzerine istişarelerde bulunan Yazıcı, öğrencilerin davranışlarının ve akademik başarılarının izlenmesinin önemini vurguladı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin öğrencilerin zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini bütüncül bir şekilde ele aldığını belirten Yazıcı, bilgi odaklı eğitim yerine süreç odaklı bir anlayışı benimsediklerini ifade etti.

Ziyaretinin sonunda, okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi alarak yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Yazıcı, öğretmenlerin özverili çalışmaları ve öğrencilerin azmiyle gurur duyduğunu dile getirerek başarılar diledi.

Exit mobile version