İl Müftüsü Kazım Güzel’den Mevlid-i Nebi Haftası’nda Konferans Verdi

Nevşehir’de düzenlenen Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası programında İl Müftüsü Kazım Güzel, cami ve din görevlilerinin toplumdaki rolüne dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Nevşehir’de Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Külliye Camii’nde İl Müftüsü Kazım Güzel’in konuşmacı olarak yer aldığı bir program düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, Müftü Güzel’in cami ve din görevlilerinin toplumdaki önemini vurgulayan konuşmasıyla devam etti.

Konuşmasında Mevlid-i Nebi Haftası’nın anlamını derinlemesine ele alan Müftü Güzel, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) hayatından örneklerle din görevlilerine ilham verici mesajlar verdi. Ayrıca camilerin toplumsal yapıya katkıları ve din görevlilerinin sorumlulukları üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.

Programda ayrıca 2024 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran personele Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, tüm katılımcılara yapılan yemek ikramı ile sona erdi.

Exit mobile version