Jandarma Genel Komutanlığı’nda Görev Değişiklikleri: Nevşehir’e Yeni Komutan Atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na yönelik yeni atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamede, Jandarma Genel Komutanlığı’nda önemli değişiklikler yapıldı. 30 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek karar doğrultusunda Nevşehir İl Jandarma Komutanı değiştirildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, tuğgeneralliğe terfi ederek Trabzon İl Jandarma Komutanı olarak görevlendirildi. Yerine ise Ordu İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, Nevşehir İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

Bakan Yerlikaya’dan “Tebrik” Paylaşımı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, atamalarla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“2024 yılı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı terfi, atama ve emeklilik kararnamesi yayınlandı. Jandarma Genel Komutanlığı mensubu generaller ve albaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü mensubu emniyet müdürleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı mensubu amiral ve albayların atamaları yapıldı. Ataması yapılan komuta kadememize ve emniyet müdürlerimize yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”

Exit mobile version