K-Kültür Festivali Kapsamında Birçok Koreli Şarkıcı Nevşehir’e Geliyor

29 Haziran 2024 Cumartesi günü Ürgüp festival alanı, K-Kültür Festivali kapsamında Kore'nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar'ı ağırlayacak.

29 Haziran 2024 Cumartesi günü, Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki festival alanı, Kore Kültür Merkezi’nin düzenlediği ‘K-Kültür Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Festivalde, Kore’nin popüler sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar sahne alacak ve çeşitli Kore kültür içerikleri katılımcılarla buluşacak.

Festival Programı

Festival, saat 16:00’da Kore travel standı ile başlayacak. Ziyaretçiler, Kore’nin geleneksel oyunlarını oynayabilir, güzellik malzemelerini deneyebilir ve çeşitli Kore yemeklerinin tadına bakabilirler. Bu stantlar 19:00’a kadar açık olacak.

Saat 19:00 – 20:00 arasında, Kore seyahati deneyimlerinin paylaşıldığı, turistik bölgelerin ve Kore mutfağının tanıtıldığı eğlenceli bir talk show düzenlenecek. Bu bölümde, Kore’ye dair merak edilen birçok bilgiye ulaşmak mümkün olacak.

Festivalin son bölümünde, saat 20:30 – 23:00 arasında, Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar sahne alarak K-POP performansları sergileyecekler.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Ancak, festival alanı içerisinde Kore kültürüne dair ürünler ve yiyeceklerin satışı yapılacaktır. Katılımcıların etkinliğe ön başvuru yapması gerekmektedir. Ön başvuru için bu linke tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

Exit mobile version