Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar Projesi İçin Başvurular Başladı

Ürgüp Belediyesi ve Unilever iş birliğiyle hayata geçirilen "Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar Projesi" kapsamında başvurular başladı.

Ürgüp Belediyesi ve Unilever iş birliği ile hayata geçirilen “Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar” projesi, kadınları meslek sahibi yapma amacıyla Ürgüp’te başladı. Proje kapsamında Ürgüp’te belirlenen 6 noktaya dondurma satış kioskları kuruldu.

Sadece kadınlara yönelik olan bu projede, belirlenen şartları taşıyan kadın bireylerden başvurular alınacak. Başvuruların 19 Temmuz Cuma gününe kadar kabul edileceği projede, yoğun talep olması durumunda hak sahipleri noter kurası ile belirlenecek. Ayrıca kioskların yer sahipliği de noter huzurunda yapılacak kura ile tespit edilecek.

Dondurma satış noktaları Yahya Efendi Cami parkı, TOKİ 1. Etap, Bahçelievler Abdulkadir Akdeniz Parkı, Kent Park, Damsa Barajı ve Semih Balcıoğlu Parkı’na konumlandırıldı. Ürgüp Belediyesi’nin Haziran ayında aldığı meclis kararı doğrultusunda, iştirakçilerden sembolik olarak 500 TL kira bedeli alınacak.

Projenin detayları http://kadinemegi.urgup.bel.tr/ adresinde paylaşılırken, başvuruların Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat yapılması gerekiyor.

Exit mobile version