Kahveci Dağı’nda Yürütülen Rekreasyon Alanı Projesi Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Nevşehir Belediyesi, Kahveci Dağı'nda kurulacak olan rekreasyon alanı için yoğun bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, dün sabah saatlerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile birlikte bölgeye giden Arı, personellere kolaylıklar diledi ve proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Arı, yürüyüş yolları için yapılan beton dökme işlemini bir süre izleyerek, ilk betonu dökmek üzere kumandayı kullandı. Proje kapsamında kafe ve restoran, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bungalov evler, barbekü alanları, Kayaşehir manzaralı seyir terası ve gözlem kulesi bulunacak. Bu yıl içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan proje, bölgenin yeni cazibe merkezi olmaya aday.

Arı, açıklamasında şunları belirtti: “Nevşehir’i Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kayaşehir ile birlikte şehre yeni bir çekim merkezi kazandırmak amacıyla Kahveci Dağı’nda çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Barbekü alanları, 109 araçlık otopark, gölet, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kafe ve restoran ile burası tam bir cazibe merkezi olacak. Ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor ve proje tamamlandığında vatandaşlarımızın aileleriyle rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir alan olacak. İkinci aşamada ise bir seyir terası yapılacak. Bu nokta, şehre ayrı bir güzellik katacak.”

Exit mobile version