Kahveci Dağı’ndaki Rekreasyon Alanında Yoğun Çalışmalar Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi, Kahveci Dağı'nda geniş bir rekreasyon alanı oluşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Nevşehir Belediyesi, Kahveci Dağı’nda inşa edilen yeni rekreasyon alanında yoğun bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 60 bin metrekarelik bir alana yayılacak projede, bungalov evleri, sosyal tesisler, seyir terasları, piknik alanları, restoranlar ve kafeteryalar yer alacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan İler ile birlikte, Kahveci Dağı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Arı, belediye ekipleriyle tek tek tokalaşarak onlara kolaylıklar diledi ve projedeki son durum hakkında bilgi aldı.

Projenin; kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bungalov evler, barbekü alanları, Kayaşehir manzaralı seyir terası ve gözlem kulesi gibi çeşitli özellikleri barındıracağı belirtildi. Başkan Arı, bu alanın yakın zamanda tamamlanacağını ve şehre yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını müjdeledi.

Arı, “Şehrimize muhteşem bir mekan daha kazandırıyoruz. Bu alan, tüm Nevşehirlilerin aileleriyle keyifli vakit geçirebileceği güzel bir yer olacak. Hemşehrilerimize layık olabilmek için, samimiyetle çok çalışacağız.” dedi.

Exit mobile version