Kamu Spor Oyunları İçin Başvurular Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl ikinci kez düzenleyeceği Kamu Spor Oyunları için başvuru takvimi açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kamu Spor Oyunları için başvuru tarihleri duyuruldu. Voleybol, 3×3 Basketbol ve Masa Tenisi branşlarında düzenlenecek olan etkinlik, kamu çalışanlarının birbirleriyle kaynaşmasını sağlamayı, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeyi, beden ve ruh sağlığını desteklemeyi ve spor alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Başvurular, 14 Ağustos’ta başlayıp 29 Ağustos’ta sona erecek. Müsabakalar ise 2 Eylül ile 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İllerinde başarılı olan takımlar, önce bölge finallerine katılacak, ardından Türkiye finallerine yükselme şansı elde edecek.

Bu etkinliğe katılmak isteyen kamu çalışanlarının e-Devlet kapısından Spor Bilgi Sistemine giriş yaparak turnuva etkinliğine şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca, Ek-1’de yer alan başvuru formunu doldurup imzalayarak Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine 29 Ağustos Perşembe gününe kadar teslim etmeleri şart koşuluyor.

Exit mobile version