Kanal 50’nin Eski Haber Müdürü Murat Küçük Vefat Etti

Nevşehir'in ilk televizyon kanalı Kanal 50'de Haber Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesi'nde Basın Müdürlüğü görevlerinde bulunan Murat Küçük vefat etti.

Nevşehir’in ilk televizyon kanalı Kanal 50’de Haber Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesi’nde Basın Müdürlüğü görevlerinde bulunan, ardından Saadet Partisi Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Küçük, vefat etti.

Cenazesi, 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü Hulusi Akar Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’a defnedilecektir.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Küçük’ün vefatı üzerine bir açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Arıkan, “Kayseri İl Yönetim Kurulu üyemiz Murat Küçük ağabeyin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Murat ağabey, fedakarlığı, nazik kişiliği ve içtenliğiyle örnek bir insandı. Hak ve hakikatin savunuculuğunu en iyi şekilde gerçekleştirdi. Rabbim kendisine rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Başımız sağ olsun.”

Exit mobile version