Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali İle Nevşehirliler Unutulmaz Bir Etkinlik Yaşayacak

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali, 15 Ağustos 2024 Perşembe günü başlayarak 15 Eylül 2024 Pazar günü sona erecek.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali” 15 Ağustos 2024 Perşembe günü başlayacak ve 15 Eylül 2024 Pazar günü sona erecek. Festival, Kayaşehir’de gerçekleştirilecek ve bir ay boyunca sürecek.

Festivalin tanıtım toplantısı, Nevşehir Kalesi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Hasan İler ve Veli Kırşehirli, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Festival, bir ay boyunca sürecek etkinlikleriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Programda çok sayıda konser, farklı sahne gösterileri ve aktiviteler yer alacak. Melek Mosso, Haluk Levent, Zeynep Bastık ve Cem Adrian gibi ünlü sanatçılar, müzikseverlerle buluşacak. Ayrıca ATV turları ve balon çekilişleri gibi aktivitelerle katılımcılar keyifli vakit geçirebilecek.

Nevşehir Belediyesi himayesinde bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali, bölge turizmine büyük katkı sağlayacak. Festival, Kapadokya’nın eşsiz doğasında, kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu bir ay yaşatacak.

Exit mobile version