Kapadokya Rallisi’ne Sayılı Günler Kaldı

Başkent Turing Spor Kulübü, Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde düzenlenecek Türkiye’nin ilk Kapadokya Rallisi’ne sayılı günler kaldı.

Türkiye’de bir ilke imza atan Başkent Turing Spor Kulübü, Kapadokya’da bölgenin ilk rallisini hayata geçirecek. 24-25 Ağustos tarihlerinde Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek Kapadokya Rallisi, adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Ralli, Kapadokya’nın büyüleyici doğasında, 62 kilometrelik toprak bir parkurda düzenlenecek. Yarışçılar Avanos, Ürgüp, Uçhisar ve Göreme gibi birçok ikonik bölgeden geçerken; peribacaları, vadiler ve tarihi yapılar arasında mücadele edecek. Kapadokya’nın nefes kesici coğrafyasında gerçekleşecek bu mücadele, Türkiye Ralli Şampiyonası adayları arasında yer alarak, ülke motor sporları tarihinde de önemli bir yer edinecek.

Kapadokya Rallisi, yalnızca yarışçıların değil, tüm dünyanın dikkatini bu büyülü bölgeye çekecek. Tarih ve coğrafyanın hız ile buluştuğu bu prestijli organizasyon, Türkiye’nin en yeni rallisi olarak hafızalarda yer edecek ve Kapadokya’yı bir kez daha global sahnede ön plana çıkaracak.

Exit mobile version