Kapadokya’da Edebiyat Kampı Başlıyor

Daima Edebiyat dergisi ve Güfte Edebiyat dergisinin işbirliğiyle düzenlenecek olan Kapadokya Edebiyat Kampı, edebiyatseverleri 7-18 Ağustos tarihleri arasında Avanos'ta ağırlayacak.

Kapadokya, edebiyatseverleri büyüleyici bir atmosfere davet ediyor. Daima Edebiyat ve Güfte Edebiyat dergilerinin işbirliğiyle düzenlenecek olan Kapadokya Edebiyat Kampı, 7-18 Ağustos tarihlerinde Avanos’ta gerçekleştirilecek. Kamp, ünlü öykücü ve yazar Muhammet Erdevir’in sunumlarıyla edebiyatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

İki gün sürecek bu özel etkinlikte, insanlığın tarihinden günümüze yazının ve edebiyatın serüveni keşfedilecek. Katılımcılar, üç oturum boyunca yazının icadından modern zamanlara kadar uzanan kültür ve medeniyet tarihini, edebiyatın iz bırakan anekdotlarıyla öğrenecek ve keyifli atölye çalışmalarına katılacaklar.

Kampın Konu Başlıkları

Kampın sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek ve katılımcılar ayrıca Kapadokya turuna katılma fırsatı bulacaklar.

Muhammet Erdevir, bugüne kadar birçok atölye çalışmasına imza atmış bir yazar olarak, Kapadokya Edebiyat Kampı’nda edebiyatseverlerle buluşacak. Bu etkinlik, edebiyatın derinliklerine inmek ve edebiyatseverlerle bir araya gelmek isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Exit mobile version