Kapadokya’da FotoMaraton Heyecanı Başladı

Kapadokya’da düzenlenen FotoMaraton etkinliği, Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında ünlü fotoğrafçı Coşkun Aral’ın konuşmasıyla başladı.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde düzenlenen FotoMaraton etkinliği, Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Fabrika Yerleşkesi’nde başladı. Etkinlik, katılımcılara yaka kartları ve tişörtlerin dağıtılmasıyla ve ünlü fotoğrafçı Coşkun Aral’ın açılış konuşmasıyla start aldı.

FotoMaraton’a katılan yarışmacılar; Cem Kıvırcık, Dilek Aşkın, Derya Yazar Atasever, Fikret Çapacı ve Murat Gür’ün yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek. Etkinlik kapsamında, sabah saatlerinde çekilen balon fotoğrafları yarışma kriterleri arasında yer alacak.

Toplamda 208.000 TL ödülün dağıtılacağı FotoMaraton’da, dijital ve mobil temalarda çeşitli ödüller verilecek. Dijital temada ilk üçe girenlere sırasıyla 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL, mobil temada ise 15 bin, 7 bin ve 4 bin TL ödüller sunulacak. Ayrıca, sergileme ödülü olarak en fazla 10 kişiye 1.000 TL verilecek.

Etkinliğin sonuçları, 4 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Fabrika Yerleşkesi’nde Coşkun Aral’ın söyleşisinin ardından yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Kazanan fotoğraflar, fotondernegi.com ve Instagram hesaplarında yayınlanacak.

Exit mobile version