Kapadokya’da Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi Başvuruları Sona Eriyor

Kapadokya’nın eşsiz peyzajında, Can Cumalı ve Çağlar İşbilir yürütücülüğünde gerçekleştirilecek “Hands-On” Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi için başvurular bugün sona eriyor.

Kapadokya’nın muhteşem manzarası eşliğinde düzenlenecek olan “Hands-On” Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi için başvurular bugün sona eriyor. Can Cumalı ve Çağlar İşbilir’in yürütücülüğünde gerçekleşecek atölye, 22-24 Temmuz tarihleri arasında Avanos’ta düzenlenecek. Atölyeye, farklı disiplinlerden gelen 16 üniversite öğrencisinin katılması planlanıyor.

Atölye kapsamında, katılımcılara toprak yapım tekniklerinin detayları anlatılacak ve Dunna & Barba bahçesinde sıkıştırılmış toprak kullanılarak bir karşılama ünitesi yapılması hedefleniyor. Katılımcılar, bölgenin toprağına şekil verirken Şef Duran Özdemir’in sunumuyla bir Kapadokya turuna çıkma fırsatı da bulacaklar.

Atölyeye katılım için son başvuru tarihi bugün olup, başvurular farklı sanat, tasarım ve güzel sanatlar bölümleri başta olmak üzere tüm üniversite programlarındaki öğrencilere açık.

Exit mobile version