Karapınar Beldesi için DSİ Yatırımları ve Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Beldesi'nde, altyapı ve üst yapının en iyi şekilde tamamlanması için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Karapınar Beldesi’nin altyapı ve üstyapı projelerinde en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, bu amaç doğrultusunda Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Güneş, ziyaret sırasında Karapınar’daki DSİ yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir Acıgöl Karapınar Belediye Başkanı Sayın Yasin Güneş, Bölge Müdürümüz Sayın Rahmi Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Karapınar Beldesi için planlanan DSİ yatırımları görüşüldü.” ifadelerine yer verildi.

Başkan Yasin Güneş, Karapınar’ın her türlü eksikliğini gidererek beldeyi daha yaşanabilir hale getirmek için durmaksızın çalıştıklarını ifade etti. Güneş, “Gözbebeğimiz Karapınar için tüm gayretimizle çalışıyor ve her türlü eksikliği ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden çaba sarf ediyoruz. DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’ne ve tüm çalışanlarına bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Exit mobile version