Karapınar Belediye Başkanından Başarılı Öğrencilere Balon Turu

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, YKS'de en yüksek puanı alan beş öğrenciye Kapadokya'da balon turu ödülü verdi.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucunda en yüksek puanı elde eden beş Karapınar’lı öğrenciye verdiği balon turu sözünü yerine getirdi. Başkan Güneş, bu ödüllü aktivitenin gerçekleştirilmesinde Kaya Balon’un sahibi Murat Çoban’dan destek aldı.

Balon turuna katılan öğrenciler Gülnihal Küçük, Zeynep Sultan Güneş, Gamze Şahin, Şevval Han ve Furkan Yasak, sabah erken saatlerde Kapadokya’nın büyüleyici manzarasını havadan seyretme fırsatı buldular. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, bu tür ödüllerin gençleri motive etmek ve başarılarını teşvik etmek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Güneş, “Gençlerimizi kutluyorum, bizi mahcup etmediler. İmkanımız olsa tüm gençlerimizi bu aktiviteden faydalandırmak isterdik. Bu yıl Karapınar’lı gençlerimiz bizleri gururlandırdı. Sınavı geçen tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, üniversite tercihlerini yapan ve üniversiteli olan kardeşlerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Güneş, eğitim ve öğretim gören öğrencilere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Exit mobile version