Karapınar Belediyesi Araç Parkını Genişletiyor

Karapınar Belediyesi, beldenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla araç parkını genişletmeye devam ediyor ve yeni bir kepçe hizmete sunuldu.

Karapınar Belediyesi, beldenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak araç parkını sürekli olarak yenileyip genişletmeye devam ediyor. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen yeni bir kepçe, Belediye Başkanı Yasin Güneş tarafından teslim alınarak hizmete sunuldu.

Maliyeti 3.700.000 TL artı KDV olan kepçe, beldenin altyapı hizmetlerine katkı sağlayacak. Belediye Başkanı Yasin Güneş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye olarak beldemize en iyi hizmeti sunmak için araç parkımızı yeniliyor, geliştiriyoruz. Bu kepçe de bu hedefimizin bir sonucu.” dedi.

Başkan Güneş, ayrıca kepçenin hibe edilmesinde emeği geçen Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün’e, önceki il başkanı Ali Kemikkıran’a ve mevcut il başkanı Muhammed Feyzi Aygün’e teşekkür etti. Güneş, “Karapınar’a ve halkımıza hayırlı olsun.” şeklinde ifadelerini sonlandırdı. Bu yeni eklemeyle birlikte, Karapınar Belediyesi’nin hizmet kapasitesinin artması bekleniyor.

Exit mobile version