Karapınar Belediyesi’nden Miniklere Büyük Müjde

Acıgöl Caddesi üzerinde bulunan okul öncesi eğitim merkezi bahçesine çocuklar için Karapınar Belediyesi tarafından oyun parkı kuruldu.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesi’nde, Karapınar Belediyesi çocuklar için sevindirici bir projeyi hayata geçirdi. Karapınar Belediyesi ekipleri, Acıgöl Caddesi üzerinde bulunan okul öncesi eğitim merkezi bahçesine çocuklar için yeni bir oyun parkı kurdu.

Açılışı yapılan oyun parkı, kısa sürede bölgedeki çocukların vazgeçilmez uğrak yeri haline geldi. Çocuklarının güvenle oynayabileceği bir alan oluşturulması nedeniyle aileler, Karapınar Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yaptığı açıklamada, “Bu alan, halkımızın uzun süredir ihtiyaç olarak dile getirdiği bir gelişmeydi. Hem eğitim merkezindeki öğrencilerimiz hem de o bölgedeki çocuklarımızın oyun alanı ihtiyacı vardı. Biz de tek amacımız olan Karapınar halkına hizmet için bu oyun alanını hayata geçirdik. Çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum. Karapınar beldesi halkımız şunu hiç aklından çıkarmasın, Karapınar Belediyesi’nin tek amacı var; Karapınar’ı daha modern bir hale getirmek ve biz bunun için gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version