Karapınar’da Dere Yataklarında Temizlik Çalışmaları Başladı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde, taşkınların önlenmesi amacıyla dere yataklarının temizlik çalışmaları başladı.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesi’nde, taşkın riskini azaltmak amacıyla dere yatakları temizlenmeye başlandı. Karapınar Belediyesi’nin önderliğinde, çeşitli kurumların desteğiyle hayata geçirilen temizlik çalışmaları yeniden dolan dere yataklarını kapsıyor.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yürütülen temizlik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Güneş, “Kasabamızdaki dere yataklarını temizleyerek taşkın riskine karşı önlemler almaya devam ediyoruz. Bu süreçte bize destek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, DSİ Kayseri Bölge Müdürü Rahmi Şahin, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a teşekkür ederim. Karapınar için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Yakında güzel haberler paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tüm dere yatakları tamamen temizlenene kadar devam edeceği ve belirli aralıklarla tekrarlanacağı bildirildi.

Exit mobile version