Karapınar’da Merhum Hacı Bekir Güven Kur’an Kursu Açıldı

Karapınar beldesinde, hayırsever Seher Güven tarafından eşi Merhum Hacı Bekir Güven anısına yaptırılan Kur'an Kursu, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Nevşehir’in Karapınar beldesinde, hayırsever Seher Güven’in eşi Merhum Hacı Bekir Güven anısına yaptırdığı Kur’an Kursu düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Açılış etkinliğine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Acıgöl Kaymakamı Ceyhun Denli, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, Acıgöl Müftüsü Yaşar Zengin, Acıgöl Özel İdare Müdürü Yusuf Özgümüş, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Özhan ve çok sayıda Karapınar halkı katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, bu önemli eserin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu eserle ismi ölümsüzleşen Merhum Hacı Bekir Güven’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Seher Güven hanımefendiye, Karapınarlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. Burada eğitim alacak, Kur’an-ı Kerim okuyup öğrenecek tüm çocuklarımız için çok önemli bir eseri beldemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Karapınar beldemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni açılan Kur’an Kursu, beldede eğitim görecek çocuklar için önemli bir eğitim merkezi olma özelliği taşıyor.

Exit mobile version