Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon Alanı Turizme Kazandırılıyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan tarihi Kayaşehir’de yer alan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan tarihi Kayaşehir’deki yeni projeleri inceledi. Belediye Başkanı Arı, Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanında yaptığı incelemelerde, bu projelerin bölgedeki turist hareketliliğini artıracağını belirtti.

Başkan Arı, Kapadokya bölgesinde bir ilk olacak Kayaşehir VR Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bu merkez, yerli ve yabancı turistlerin VR gözlüklerle dört mevsim balon uçuşunu deneyimlemelerine ve Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini izlemelerine olanak tanıyacak.

Arı, ardından Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını gezerek alanın turizm potansiyelini değerlendirdi. Her iki projenin de kısa sürede hayata geçirileceğini müjdeleyen Başkan Arı, bu sayede bölgedeki turist hareketliliğinde ciddi bir artış yaşanacağını vurguladı. Ayrıca önümüzdeki aylarda Kayaşehir ile ilgili sürpriz projelerin de hayata geçirileceğini belirterek, bu projelerin şehrin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Başkan Arı’ya incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Arı, “Nevşehir’imize hizmet etme yolunda söz değil proje üretiyoruz.” dedi.

Exit mobile version