Kayaşehir’de Bu Akşam Levent Özmen Rüzgarı Esecek

Nevşehirli TRT sanatçısı Levent Özmen, bu akşam Kayaşehir Açık Hava Konserleri'nde sevenleriyle buluşacak. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlik, her hafta ünlü sanatçıları Nevşehirlilerle buluşturuyor.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kayaşehir Açık Hava Konserleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Her hafta sevilen sanatçıları Nevşehirlilerle buluşturan bu etkinlik, bu akşam TRT’nin ünlü sanatçısı Levent Özmen’i ağırlayacak.

Nevşehirli sanatçı Levent Özmen, Kayaşehir’de vereceği konserle hemşehrilerine müzik ziyafeti sunacak. Nevşehir Kalesi’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek olan konser, saat 21.00’de başlayacak.

Belediye Başkanı’ndan Davet

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri bu özel konsere davet ederek şunları söyledi: “Kayaşehir Açık Hava Konserleri’nde bu hafta sahne alacak olan sanatçımız, Nevşehir’in gururu Levent Özmen olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel akşamda bizimle birlikte olmaya davet ediyorum.”

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kayaşehir Açık Hava Konserleri, Nevşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri arasında büyük ilgi görüyor. Levent Özmen’in sahne alacağı bu akşamki konser, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Exit mobile version