Köylerdeki Su Arızalarına Müdahale Devam Ediyor

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde yaşanan su arızalarına hızlı müdahale ederek sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde yaşanan su arızalarına hızla müdahale etmeye devam ediyor. Son olarak Kozaklı ve Avanos’a bağlı Çayiçi, Kanlıca ve Altıpınar köylerinde yaşanan arızalar, idareye bağlı ekipler tarafından kısa sürede giderildi.

Arızaların tespiti için özel ekipmanlarla çalışan ekipler, ilk olarak iş makineleriyle kazı işlemi yaparak arızalı bölgeyi belirledi. Ardından hatlara zarar vermemek amacıyla elle müdahale ederek sorunu çözüme kavuşturdu. Onarım işlemlerinin ardından içme suyu, vatandaşların kullanımına tekrar sunuldu.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, ekiplerin vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen ihbarları değerlendirerek en hızlı şekilde bölgeye ulaştığını belirtti. “Amacımız hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek. Ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan her köye anında müdahale ederek sorunları çözüyor.” dedi.

153 köyden sorumlu olduklarını hatırlatan Hüseyin Çam, “Köylerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sabahın erken saatlerinde sahaya iniyoruz. Acil durumları önceliklendirerek planlamamızı yapıyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerine cevap veriyoruz.” dedi.

Exit mobile version