Külliye Cami Etrafında Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Nevşehir Külliye Camii etrafındaki sıcak asfaltlama çalışmaları, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından başarıyla tamamlandı.

Nevşehir İl Özel İdaresi, Hacı Süleyman Köybaşı Nevşehir Külliye Camii’nin etrafında sıcak asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Ali Köybaşı tarafından yaptırılan ve yakın zamanda ibadete açılan caminin çevresindeki düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Valimiz Ali Fidan, camiyi ziyaretinde etrafının sıcak asfaltla kaplanacağına dair söz vermişti.

Bu bağlamda, Nevşehir İl Özel İdare ekibi, caminin etrafındaki ham toprak ve stabilize alanları sıcak asfaltla kaplama işlemlerine başladı. Çalışma, araçların yol kenarına park etmesini önleyerek trafik akışını rahatlatmayı ve park alanlarının kullanımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Nevşehir-Niğde karayolu kenarında ve külliye parkının ön cephesinde bulunan park alanları da tamamen sıcak asfaltla kaplanırken, Pazartesi günü başlayan çalışmanın toplamda 6 bin metrekarelik bir alanı kapsadığı bildirildi. Dün itibarıyla asfaltlama işlemi tamamlanarak bölgeye konfor ve düzen kazandırılmış oldu.

Exit mobile version