Meksika Büyükelçisi Hernandez, Rasim Arı’yla Bir Araya Geldi

Meksika Büyükelçisi Jose Luis Martinez y Hernandez, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret ederek, turizm, kültür ve eğitim alanlarında işbirliği projelerini ele aldılar.

Meksika Büyükelçisi Jose Luis Martinez y Hernandez, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Başkan Arı, Nevşehir’in turizm potansiyelini uluslararası alanda tanıtmak ve şehre yabancı yatırımcı çekmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Büyükelçi Hernandez’i ağırladı.

Görüşmede, Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler paylaşılırken, spor, kültür, eğitim ve turizm alanlarındaki işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik projeler ele alındı.

Büyükelçi Hernandez, Nevşehir Belediyesi ile gelecekte önemli projelere imza atacaklarını belirterek, Kapadokya’nın benzersiz turistik cazibesi sayesinde daha fazla Meksikalı turistin bölgeyi ziyaret etmesini teşvik edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından Başkan Arı, Büyükelçiye Kayaşehir, Meryem Ana Kilisesi ve sanal gerçeklik merkezi gibi tarihi ve turistik alanları gezdirdi. Büyükelçi Hernandez, Kapadokya’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Exit mobile version