Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir İçin Haftanın Verilerini Açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son tahminlerde Nevşehir ve ilçelerinde bu hafta sıcaklıkların etkili olacağını belirtti. Yapılan son tahminlere göre kentte etkili olacak sıcaklık verileri şöyle...

Nevşehir’de bu hafta boyunca sıcak ve açık hava etkisini göstermeye devam edecek. Güncel tahminlere göre 13 Ağustos Salı günü sıcaklıkların en yüksek 30°C, en düşük ise 14°C olması bekleniyor. Nem oranının %57 civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey-kuzeydoğudan (KKD) saatte 2.19 km hızla esmesi beklenirken, yağış ihtimali %0 olarak öngörülüyor.

Hafta boyunca Nevşehir genelinde sıcaklıklar artarak devam edecek. Özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri açık bir gökyüzü ile en yüksek sıcaklıkların 32°C’ye ulaşması bekleniyor. Cuma ve Cumartesi günleri ise sıcaklıklar bir miktar düşüş göstererek 28°C – 29°C civarında seyredecek. Bu günlerde az bulutlu bir hava hakim olacak.

Nevşehir İlçelerinde Hava Durumu

Meteoroloji tarafından açıklanan veriler ışığında Nevşehir’in ilçelerinde de benzer hava koşulları hakim olacak. İlçelere göre hava durumu tahminleri şu şekilde:

Exit mobile version