MHP Heyeti Çavuşin’de Buluştu

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç önderliğindeki MHP heyeti, Çavuşin'de yerel yöneticiler ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç öncülüğünde, Nevşehir’de parti teşkilatının önde gelen isimleri Avanos ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, MHP Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Karadağ, Geçmiş Dönem İl Genel Meclisi Üyesi Alparslan Kaygısız, Ülkü Ocakları Avanos İlçe Başkanı Hüseyin Karadağ, Kadın Aile ve Çocuk Politikaları (KAÇEP) temsilcileri, il yönetimi ve yerel muhtarlar da hazır bulundu.

Heyet, Avanos’un Çavuşin köyünde yerel yöneticilerle bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulundu. Toplantıda bölgenin sorunları, belediye hizmetleri ve yerel yönetimlerin ihtiyaçları ele alınırken, Prof. Dr. Filiz Kılıç bölge halkının taleplerini dinledi. Özellikle kırsal kalkınma, altyapı yatırımları ve yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Prof. Dr. Kılıç, MHP teşkilatının Nevşehir’de yürüttüğü çalışmaların önemine vurgu yaparak, “Değerli teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli muhtarlarımıza bugünkü verimli toplantılar için teşekkür ediyorum.” dedi.

Exit mobile version