Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya Turizmini TÜRSAB ile Masaya Yatırdı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu ile Kapadokya’nın turizm potansiyelini değerlendirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yönetimi ile bir araya geldi.  TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, TÜRSAB BTK Başkanı Faruk Kahveci, yönetim kurulu üyeleri ve TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli de katıldı.

Milletvekili Emre Çalışkan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Kapadokya bölgesinin gelişimi için büyük bir özveriyle çalışan siz değerli turizm temsilcileriyle buluşmaktan memnuniyet duyuyorum. Kapadokya’nın geleceği ve alternatif turizm olanakları üzerine verimli bir değerlendirme gerçekleştirdik. TÜRSAB üyelerimizin taleplerini dinledik ve bölge için neler yapabileceğimizi tartıştık. Bu ilk toplantımızın ardından bu tür buluşmalarımızı sürdüreceğiz. TÜRSAB yönetimine, bugüne kadar bölge için yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ise, bölgenin sorunlarına ilgi gösteren ve zaman ayıran AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkürlerini iletti.

Exit mobile version