Muğla ve İBB Yetkililerinden Nevşehir’e Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Menteşe Belediye Başkanı, Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Muğla Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen “Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Etkinlikleri” kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen siyasetçileri, bürokratları ve belediye başkanlarını ağırlamaya devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Arı, son olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ı makamında konuk etti.

Ziyaret sırasında Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında misafirlerine bilgiler veren Arı, Nevşehir Belediyesi’nin devam eden projeleri ve gelecekte hayata geçirilecek çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu. Özellikle Kayaşehir ve çevresinde planlanan yeni yatırımlar üzerine yapılan sohbetin ardından, Arı konuklarına günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Hacı Bektaş Veli’nin hoşgörü, adalet ve barışa dayanan öğretilerinin hala güçlü bir şekilde yaşatıldığını belirten Rasim Arı, bu önemli etkinlikler kapsamında Nevşehir’de ağırlanan misafirlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Exit mobile version