MÜSİAD Heyeti Nevşehir Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın ve heyeti, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret etti.

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan İsmail Altın’a bu ziyarette, MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkan Vekili Zeliha Kurt, Başkan Yardımcıları Cumali Akdağ, Abdurrahman Karaahmetoğlu, Fevzi Ekincioğlu ve Murat Gençer eşlik etti. Ayrıca kurul üyeleri Lokman Demirbaş, Ayhan Dengiz, Yücel Yıldızhan, Faruk Kemal Kaplan ile MÜSİAD Nevşehir Temsilcisi Ahmet Çakır da ziyarette yer aldı.

Ziyaret sırasında NTB Başkanı İbrahim Salaş ile yapılan görüşmelerde, güncel ekonomik ve sektörel konular üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak da görüşmeye katılarak katkı sundu. Başkan Salaş, heyete Nevşehir Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu’nun Nevşehir’de düzenlenen bölge toplantısı için şehirde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Altın, ev sahipliğinden ötürü Başkan Salaş’a teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden NTB Başkanı Salaş da, İsmail Altın ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Exit mobile version