Nar Kasabası’nda Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlara Aşure İkramı

Nar Kasabası, Muharrem Ayı’nın en anlamlı günlerinden biri olan Aşure Günü'nü, büyük bir heyecan ve birlikte kutladı.

Nar Kasabası, Muharrem Ayı’nın bereketli günlerinden biri olan Aşure Günü’nü coşkuyla kutladı. Cuma namazının ardından Nar Afat Camii’nde düzenlenen etkinlikte, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik liderliğinde vatandaşlara aşure dağıtıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada, “Nar Kasabamızdayız. Muharrem Ayı ve Aşure Günü vesilesiyle Cuma namazı sonrasında Nar Afat Camii’nde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Dostluk, paylaşım, birlik ve beraberlik anlamına gelen Muharrem Ayı’nın en bereketli günlerinden biri olan Aşure Günü’nüz kutlu olsun. Rabbim evlerimize huzur ve bolluk versin. Etkinlikte emeği geçen Belediye Başkanımız Süleyman Özçelik’e, belediye çalışanlarımıza ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ise “Kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bolluğun simgesi olan Aşure Günü’nde kazanlarımız kaynamaya başladı. Aşure yapan kadınlarımızın elleri dert görmesin. Aşuremiz, Cuma namazı sonrasında tüm camilerde dağıtılacak olup, akşam saat 18:00’da belediyemizin yeni pazar yeri karşısında tüm halkımıza ikram edilecektir. Herkesi bekliyorum. Hayırlı Cumalar” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version