Narkotik Şube Uyuşturucuyla Mücadele Eğitimi Verdi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında itfaiye personeli önleyici faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıyor.

Nevşehir’de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Şube ekipleri, Nevşehir Belediyesi İtfaiye personeli, Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri ve Gülşehir ilçesindeki köy ve mahalle muhtarlarına yönelik çeşitli eğitim programları düzenledi.

Eğitimlerde, UYUMA Projesi, Narko Nokta, Narko Rehber ve Metamfetamin Modülü gibi önemli başlıklar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, “En İyi Narkotik Polisi Anne” kampanyası kapsamında annelerin uyuşturucuyla mücadeledeki rolü vurgulandı. Şube yetkilileri, katılımcılara uyuşturucuyla mücadelede farkındalığı artırmayı hedefleyen Foto Blok uygulaması ve önleyici faaliyetler hakkında da bilgilendirme yaptı.

Yetkililer, toplumun her kesimini uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek amacıyla bu tür eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Exit mobile version