NESİAD Gençlerin Kariyer Yolculuklarına Yön Verecek

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, Ağustos ayı olağan toplantısında gençlerin kariyer yolculuklarına destek olacak yeni bir projeyi gündemine aldı.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, Ağustos ayı olağan toplantısını NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı’nın liderliğinde, Fatma Önlü Yücebaş, Ayşegül Özpamuk, İrem Ertaş ve Büşra Çakar Güney’in katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddesi, gençlerin iş dünyasına hazırlanmasına yönelik bir proje geliştirmek oldu. Bu bağlamda, üniversite eğitimini tamamlayan gençler için kariyer planlaması ve iş yaşamında karşılaşabilecekleri potansiyel zorluklar hakkında kapsamlı bir rehberlik programı oluşturulmasına karar verildi.

Toplantıda, kadınların iş dünyasında karşılaştıkları engeller de detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, kadınların iş hayatındaki zorlukları ve iş-yaşam dengesi konularını masaya yatırarak bu sorunlara çözümler geliştirdiler. Ayrıca kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması ve liderlik rollerine yükselmesi için gerekli adımların atılması gerektiğinin altı çizildi.

Exit mobile version