NESİAD Heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır ile Görüştü

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya gelerek bölgenin sanayi sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya geldi. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş öncülüğündeki heyet, ‘Türkiye Buluşmaları’ programı çerçevesinde Crown Plaza’da gerçekleşen toplantıda, Nevşehir’in sanayi ve iş dünyasında karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Görüşmeye NESİAD Başkan Yardımcıları Mehmet Kahraman ve Ömer Özaltın’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Nevşehir’in sanayi potansiyelinin arttırılmasına yönelik taleplerin de gündeme geldiği toplantıda, Başkan Ertaş, hazırlanan kapsamlı raporu Bakan Kacır’a sundu. İş dünyasının beklentileri ve bölgedeki ekonomik gelişmenin önündeki engeller detaylı şekilde ele alındı.

Toplantı sonrası açıklama yapan NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, “Nevşehir’in sanayi ve ticaret hayatında karşılaştığımız zorlukları Sayın Bakanımıza aktarma şansımız oldu. İlimizin kalkınması için daha güçlü bir iş birliği içinde olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet mesajları ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Exit mobile version