NESİAD Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Karakoca’yı Ziyaret Etti

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, beraberindeki heyetle birlikte yeni Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca’yı ziyaret etti.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, beraberindeki heyetle birlikte Nevşehir’in yeni Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Kahveci, Hurşit Şimşek, Murat Yavuz, Yılmaz Burak Özaltın, Fatih Altuntakan ve Rıdvan Batuhan Arslan da yer aldı.

Başkan Mustafa Ertaş, Başsavcı Karakoca’ya görevinde başarılar dileyerek, Nevşehir’in gelişimi ve refahı için kamu kurumlarıyla her daim iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı. Ertaş, özellikle şehrin güvenliği ve adaletin hızlı ve etkili bir şekilde sağlanması noktasında NESİAD’ın her zaman destek olacağını belirtti.

Başsavcı Durmuş Ali Karakoca ise ziyaretlerinden dolayı NESİAD heyetine teşekkür ederek, Nevşehir’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakoca, tüm kurumlarla iş birliği içinde şehrin huzur ve güvenliği için çalışacaklarını ve adalet hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması için gayret edeceklerini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.

Exit mobile version