NESİAD’dan Azerbaycan İş Görüşmeleri Programına Teşekkür

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Azerbaycan’da düzenlenen iş gezisinin başarıyla tamamlandığını belirterek, programa katkı sağlayan tüm destekçilere teşekkür etti.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), 29 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlediği iş görüşmeleri programının ardından, organizasyona destek veren isimlere teşekkürlerini iletti. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, yaptığı açıklamada programın başarıyla gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, özellikle programın her aşamasında desteklerini esirgemeyen Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkürlerini iletti. Ertaş, ayrıca Bakü Büyükelçiliği’nde kendilerini misafir eden ve 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna davet eden Büyükelçi Doç. Dr. Cahit Bağcı’ya da minnettar olduklarını ifade etti.

Program sırasında NESİAD heyeti ile bir araya gelen Bilal Erdoğan’a ve görüşmelere katılan Milletvekili Filiz Kılıç’a da teşekkürlerini ileten Ertaş, iş insanları ile buluşmalarını organize eden MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Rəşad Cabirli’ye ve yönetim kuruluna da katkılarından dolayı müteşekkir olduklarını belirtti. İş görüşmeleri süresince ticari ilişkiler, yatırım fırsatları ve devlet kuralları hakkında bilgi sağlayan ticari ataşeler Ahmet Erdal, Murat Yaman ve Yakup Sefer’e de teşekkür eden Ertaş, organizasyonun hazırlanmasında büyük rol oynayan MÜSİAD Azerbaycan 1. Başkan Vekili Hüseyin Yapar’a ve Bakü Büyükelçiliği İkinci Katibi Levent Kızılbağlı’ya da özel teşekkürlerini sundu. Ertaş, Bakü’de heyeti ağırlayarak ticaret ve nakliye konularında bilgilendiren Nevşehirli iş insanı Mehmet Güven’e de teşekkür etti.

Son olarak, iş gezisine katılan dernek üyelerine ve organizasyonun her aşamasında görev alan Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz’a teşekkür eden Ertaş, iş gezisinin sonuçlarını da paylaştı. Gezi sonucunda dört firmanın ihracat, beş firmanın ithalat için yeni pazarlar bulduğunu ve iki firmanın da mevcut müşterileriyle yüz yüze görüşme imkanı bularak güven tazelediğini belirtti.

Ertaş, bu başarılı iş gezisine katkı sağlayan herkese NESİAD adına tekrar teşekkür ederek, gelecekteki benzer organizasyonlarda da işbirliklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Exit mobile version